Webshop kend din kunde

Jeg tjekkede idag Asos.com, for billigt udsalgstøj. Jeg kiggede på en ganske fin skjorte, og opgade pludseligt: Mindsandten om de anbefalede mig, at købe den i str. XS!! Hvordan kan de vide, at jeg bruger XS eller S? Nå jo, jeg har jo handlet der en gang før og jeg var faktisk stadig logget ind. Jeg blev alligevel lidt nysgerrig, for det var ganske kløgtigt lavet. Jeg fik følgende info:

Og nu kommer det smarte nemlig: Der er nemlig størst sandsynlighed for at denne størrelse passer mig, baseret på hvad jeg tidligere har købt, og hvor jeg ikke har returneret begrundet med en forkerts størrelse. De bruger altså forskellige data om mig på en kløgtig måde. Jeg kan endda indtaste flere data, så jeg får mere pålidelig vejledning.

Og, bare lige for god ordens skyld skriver de: Don’t worry – no one else will see this! Var det lige en lille smule skræmmende, at de ved så meget om mig, så er jeg i sikre hænder.

Sådan: Kend din kunde og sådan noget kan meget vel øge min loyalitet hos Asos og at jeg lægger en ekstra vare i kurven.

Indlæg oprettet 13

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen