Tank benzin via mobilen

Den gamle Volvo er tørstig og benzinlampen lyste og indikerede: Fyld mig op. Det var mørkt og december-koldt. Jeg vidste, at der kom flere tankstationer i løbet af strækningen, så jeg håbede på at der ville komme en OK tank (jeg kunne faktisk også have fundet nærmeste tank igennem den app, jeg nævner om lidt). Ikke fordi jeg har et OK-kort, men fordi jeg har en OK-app, hvorfra jeg på lidt magisk vis kan betale for benzinen, så jeg blot skal åbne benzinlågen (også indfra :-), skrue tankdækslet af, løfte pistolen og starte påfyldningen.

Telefonen ved hvor jeg er, så det ved app’en selvfølgelig også. Start tankning, jatak

Jeg vælger stander 2 og app’en switcher over i MobilePay. Og det ved vi jo godt, er nemt.

Efter betalings-swipe switcher den tilbage igen til OK

Og har I tænkt over det? Lavpris-benzintankene plejer at have deaktiveret muligheden for, at pistolen kan holde aftrækken inde automatisk. Men det har OK afskaffet (og flere lavprisselskaber har vist fulgt efter), så jeg sætter mig ind i bilen til tanken er fuld. Efter at have sat pistolen på plads i stander 2 igen, viser OK-app’en nu dette:

Selvtak – OK, I gjorde faktisk til lidt af en leg, at brænde 511 kr. af på ca. den samme mængde km. yderligere landevej.

Og jeg kommer nok også snart over vasker den røde Volvo i en af jeres vaskehaller, hvor jeg starter bilvasken, mens jeg sidder inde i bilen i vaskehallen. -Sammen med 3 ivrige børn, der de sidste 3 uger har spurgt: “Far, hvornår skal vi i bilvask?”

Indlæg oprettet 13

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen