En tur til frisøren

Idag var jeg ved frisøren. Det var en virkelig god oplevelse, så derfor kan du læse om den her:

Det var hos Identitá. Jeg havde ingen erfaringer med stedet, men deres website virkede troværdigt og overskueligt. Jeg fandt hurtigt priser og bookede nemt en tid ved 3.års eleven JG.

Da jeg mødte op et par minutter før den aftalte tid og trådte ind i salonen, stod JG klar bag disken og sagde noget i stil med: “Hej, er det dig der har en tid nu?” Jep, det var det. Så spurgte hun mig om, hvordan man udtaler mit navn. Jeg er i tidens løb blevet kaldt mange variationer af mit navn, og det er ok. Men jeg synes nu alligevel, det er rart lige at få på plads:-)

Jeg fik anvist garderoben og på vejen hen til min stol, gav hun mig hånden  og sagde “vi må hellere hilse ordentligt”. Sådan! Jeg følte mig SÅ velkommen og langt fra suk, -endnu en kunde. Vel siddende i stolen spurgte hun lidt ind til mig og selvfølgelig hvordan jeg gerne ville klippes. Det var vigtigt for hende lige at vide lidt. Det underbyggede min gode oplevelse og jeg følte mig tryg.

Så var det tid til en omgang hårvask. “Vil du ikke lige have benene op”, sagde hun og puffede en skammel ind under mine fødder. Jotak! En grundig hårvask og hovedbundsmassage. Det kører.

Hun bød på noget at drikke og jeg takkede ja til et glas vand og fik dertil et lille glas med chokolade/lakrids/mandel-dimser. Og selvfølgelig et par Euroman-blade. Vi kom også omkring den obligatoriske small-talk. Her bed jeg mærke i hendes kommentar til, hvor jeg boede var: “Så har du da cyklet en pæn tur” (6,5 km -nå, jaja). Men endnu et tegn på, at hun var opmærksom og tilstedeværende og havde lagt mærke til mig, da jeg parkerede min cykel. (Eller også at hun ikke havde andet at lave, end at kigge ud af vinduet før jeg ankom).

Nå, klipningen gik fint, der kom lidt voks i og så hen og “slippe med at betale 250”. Herefter nævnte hun, at de har en service, hvor man kan komme ind efter 2-3 uger og få en studsning, så frisuren er lidt skarpere indtil næste frisørbesøg. Endnu et blandt mange plusser i dagens oplevelse ved frisør JG fra Identita på Klostertorv i Aarhus.

Jeg fik væsentligt mere end jeg havde forventet af dette frisørbesøg. Jeg følte virkelig, at jeg fik mere end jeg havde betalt for. Det er vel en god anbefaling.

Indlæg oprettet 13

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen